Uw huwelijksdag is één van de belangrijkste dagen van uw leven. Om uw herinneringen tastbaar te maken verwerk ik uw bruidsreportage standaard in een luxe en stijlvol vormgegeven album van Asukabook of Vakcolor. De foto’s worden eerst handmatig op kleur gecorrigeerd en in een professioneel vaklaboratorium afgedrukt op professioneel fotopapier om het beste resultaat te verkrijgen.

De albums van Asukabook worden in Zwitserland gedrukt. Asukabook maakt digitale albums van hoge kwaliteit.
Het Exclusivo album van Vakcolor is een naadloos album met dubbele pagina’s van de hoogste kwaliteit.

Indien u geen album wenst is dit ook mogelijk. In onderling overleg wordt een passende prijs bepaald.

Hieronder heb ik een aantal reportages voor u samengesteld. Uiteraard kan hier in onderling overleg van worden afgeweken.

Programma A

Fotoreportage huwelijksvoltrekking op het stads- of gemeentehuis.(bijvoorbeeld het geven van het jawoord, het wisselen van de ringen, het tekenen van de huwelijksakte en een groepsfoto).

De 20 mooiste opnamen worden verwerkt in eenZen Layflat album van Asukabook, naar keuze in kleur, sepia (bruintoon) of zwart-wit

Prijs: € 450

Programma B

Fotoreportage van de twee belangrijkste dagdelen van jullie trouwdag. Bijvoorbeeld jullie huwelijksvoltrekking op het stads- of gemeentehuis, gecombineerd met een fotosessie op een fraaie locatie.

De 30 mooiste opnamen worden verwerkt in een luxe kunstlederen professioneel Exclusivo album van Vakcolor, naar keuze in kleur, sepia (bruintoon) of zwart-wit (in overleg kunnen meer foto’s verwerkt worden in het album).

Prijs: vanaf € 750

Programma C

Fotoreportage van de drie belangrijkste dagdelen van jullie trouwdag. Bijvoorbeeld bij de bruid thuis, de huwelijksvoltrekking op het stads- of gemeentehuis, en een fotosessie op een fraaie locatie.

De 30 mooiste opnamen worden verwerkt in een luxe Neo Classic album van Asukabook, naar keuze in kleur, sepia (bruintoon) of zwart-wit. (In overleg kunnen meer foto’s verwerkt worden in het album).

Prijs:vanaf € 850