Karen en Paul trouwden in het mij geliefde Haarlem. Voor mij altijd speciaal omdat ik zelf ook in Haarlem ben getrouwd. Ondanks dat ik zelf uit de regio kom, kwamen ze voor de reportage met een locatie die mij onbekend was, Villa Zomerdijk.

Ik wist dat Villa zomerdijk een restaurant was in spaarndam, ik wist niet dat zij ook over een ruimte beschikte die in vintagestyle is ingericht. Erg leuk en ik vond het bijna jammer dat ik niet voor het avond programma was uitgenodigd. Het feest zou namelijk op deze locatie gevierd worden.

Voor de reportage zijn we met hun kids naar Spaarnwoude gegaan waar we een heerlijke picknick hadden. We hadden alle tijd en hebben daar lekker met de kids gespeeld, ze vonden het prachtig. Na nog wat foto’s op Beckesteijn werd het tijd voor de ceremonie in Haarlem, eindelijk mocht het JA-woord worden gegeven.

Karen en Paul, bedankt voor de TOP dag.

Recente bruiloften