Uw huwelijksdag is voor u een dag om nooit te vergeten. Graag help ik u om uw herinneringen tastbaar te maken. In een persoonlijk gesprek bespreken we hoe uw trouwdag eruit komt te zien en welke rol ik daarin mag spelen.

Ik kom uw huwelijksdag met een assistante fotograferen. U kunt zich bedenken dat dit zo zijn voordelen heeft.

Bij de reportage maak ik, indien mogelijk, gebruik van reflectieschermen. Hierdoor ontstaan mooiere belichte foto’s. In landen als Amerika, Engeland en Australië is dit een veel toegepaste methode. In Nederland wordt dit echter weinig toegepast.

Uw reportage kan op verschillende manieren verwerkt worden. Ten eerste kunnen de foto’s in een traditioneel album verwerkt worden. Hiervoor wordt een luxe en professioneel album naar keuze van Verka gebruikt. Samen bespreken we welke foto’s in uw album komen. De grote van het album wordt aangepast aan de reportage en aan uw wensen.

Een tweede mogelijkheid is om de foto’s te verwerken in een digitaal album. De foto’s worden hierbij direct geprint in boekvorm. Uiteraard is het ook mogelijk om de foto’s direct op cd-rom te ontvangen.

Naast voorgenoemde kunnen specifieke wensen altijd besproken worden.

Recente bruiloften