Wat een mooie herfstdag in oktober.

Voor de bruiloft van Ralf en Annelous moest ik al vroeg in Helmond zijn. In de spits vanuit Haarlem is dan geen optie, dus de avond ervoor al een Hotelletje gezocht in Geldrop. Zo was ik in staat om om 8 uur reeds bij Annelous te zijn voor de eerste foto’s.

Ralf heeft de avond voor de bruiloft bij zijn ouders geslapen, die gelukkig letterlijk om de hoek wonen, zodat ik ook nog foto’s bij Ralf kon maken.

Het was zo mooi weer dat de cabrio versie van de trouwauto, een prachtige oude kever, gebruikt kon worden. Of ook Annelous daar zo blij mee was vraag ik mij nog steeds af, Ik heb haar geregeld haar haar zijn bijwerken. Gelukkig zag Annelous er ook na een cabrio-ritje er nog steeds prachtig uit.

Annelous en Ralf zijn getrouwd bij het kasteel van Geldrop. Wat een prachtige locatie, zowel om te trouwen, als op de daaropvolgende fotoshoot. Helaas hadden we maar beperkt de tijd in het drukke schema van het bruidspaar, want ik had de hele dag wel foto’s met hen willen maken.

Recente bruiloften